Om oss

Vi på Kålltorps Glasmästeri har lång erfarenhet av glas, fönsterhantverk och finsnickeri. Grunden till företaget lades redan på 1930-talet och sedan dess har vi arbetat med en mängd olika projekt. Vi renoverar idag ca 700 fönster och dörrar per år, antal fönsterbågar är ungefär det dubbla, för både Bostadsrättföreningar och privata samt offentliga Fastighetsägare. Vi renoverar en hel del antikvariskt förskrivna fönster och dörrar, och inte minst varsamt restaurerat en mängd vackra gamla kyrkofönster.

Med många års erfarenhet inom branschen har vi en gedigen hantverkskunskap. Vi vet att gammalt glas ofta har hög kvalitet, och att renovering lönar sig samt spar på vår miljö. Vi kan ge dig råd om när det är värt att ersätta glaset i ett fönster, vad du kan göra för att förbättra energivärdet, samt vad du som fastighetsägare kan göra för att ta hand om dina fönster på bästa sätt.

Vår huvudverksamhet är Fönsterrenoveringar, Återbruk och Glasmästeri. Oavsett vad vi gör är vårt mål att skapa vackra och funktionella lösningar för våra kunder.

Idag arbetar ett 20-tal kunniga och hängivna hantverkare på Kålltorps Glasmästeri, och vi är ett systerföretag till Alveus RMByggnadsfirman O.A Tobiason, Tobiason Byggservice, Svenska Kvalitetsställningar samt Askims Bleck & Plåt och vi ingår allihop i Alveus-koncernen.

Integritet och personuppgifter

Läs mer om hur vi hanterar eventuella personuppgifter vi samlar in.

 

ISO-certifieringar och policys

ISO-certifikat

Vårt ledningssystem är certifierat och uppfyller kraven för kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (ISO 45001:2018).

 

Besöks- och postadress

Kålltorps Glasmästeri
Tagenevägen 20
422 59 Hisings Backa