Vi söker fler fönsterhantverkare

Vi vill ha fler skickliga och pålitliga fönsterhantverkare i vårt gäng! Den här gången söker vi dig som har erfarenhet av att renovera fönster och som är duktig på trähantverk, till exempel genom finsnickeri. Dina kunskaper och erfarenhet är viktigare än din formella utbildning.

Känner du igen dig?

Du tycker om att arbeta med händerna och se arbetsresultatet växa fram. Du jobbar bra tillsammans med andra men kan också ta eget ansvar. Du är självgående och ser vad som behöver göras.

När vi arbetar med unika byggnader behöver vi ibland hitta lösningar som inte hör till de vanligaste. Sådana utmaningar tycker du är roliga. Ibland jobbar vi i människors hem, och ofta i äldre fastigheter. Då kan både kulturvärden och de boendes personliga sfär behöva tas hänsyn till. Det är något du är lyhörd för.

Gammalt och nytt – tillsammans

Rollen som fönsterhantverkare är rolig och bred. Det är att vara snickare, målare, glasmästare, och ibland till och med plåtslagare, i ett och samma yrke. Arbetsuppgifterna varierar – från arbete i vår nybyggda verkstad eller enstaka projekt i mindre fastigheter till samarbeten med flera andra leverantörer ute på byggen. Alla i Göteborgstrakten. Oftast tillsammans med kollegor, men ibland på egen hand, där du representerar vårt uppskattade glasmästeri utåt.

Tillsammans är vi ett 20-tal fönsterhantverkare, ett härligt gäng som lär av varandra och hjälps åt. Vi arbetar i en platt organisation, som verkligen uppskattar yrkesskicklighet.

Kort om Kålltorps Glasmästeri

Vårt företag har anor från 1930-talet och är idag del av Sveriges mest moderna byggkoncern. Vi utför alla typer av reparationer, från glasningar till kompletta fönsterrenoveringar och -restaureringar med traditionella material och tekniker. Vi är specialister på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter.

Anmäl ditt intresse!

Ansök tjänsten med cv och personligt brev till info@kalltorpsglas.se. Eller hör av dig på mail, telefon eller i formuläret här nedanför.