Vi söker en fönsterhantverkare med överblick

Nu söker vi dig som är en erfaren hantverkare med ansvarskänsla och som vill äga dina egna uppdrag. Du är involverad i hela processen, från kundkontakt och till att projektet går i mål. Du har erfarenhet av att arbeta med trä, men det är inget krav att ha arbetat med fönsterrenovering. För oss är ditt hantverkskunnande desto viktigare, precis som din ambition och förmåga att utföra ett gott arbete från a till ö.

Är det här du

Du tycker om att arbeta med händerna och se arbetsresultatet växa fram. Du har ett öga för vad som behöver göras och gillar känslan av att se ett projekt bli färdigställt. Som hantverkare är du noggrann och precis, och kan hugga i där det behövs. För även om fönster är vackra så innebär de ett tidvis tungt och hårt arbete.

Ibland jobbar vi i människors hem, och ofta i äldre fastigheter. Där är det en självklarhet att ta hänsyn till både kulturvärden och de boendes personliga utrymme. Du gillar att prata med människor, lyssnar och talar god svenska.

Du kommer att driva arbetet framåt, men har ingen administrativ roll. Du hjälper gärna mindre erfarna kolleger att komma vidare med sitt arbete. Du är professionell och trevlig, värnar både om gruppkänsla och att hålla deadlines.

Så här arbetar vi

Rollen som fönsterhantverkare är rolig och bred. Det är att vara snickare, målare, glasmästare, och ibland till och med plåtslagare, i ett och samma yrke. Arbetsuppgifterna varierar – från arbete i vår nybyggda verkstad eller enstaka projekt i mindre fastigheter till samarbeten med flera andra leverantörer ute på byggen. Alla i Göteborgstrakten. Oftast tillsammans med kollegor, men ibland på egen hand, där du representerar vårt uppskattade glasmästeri utåt.

Tillsammans är vi ett 20-tal fönsterhantverkare, ett härligt gäng som lär av varandra och hjälps åt. Vi arbetar i en platt organisation, som verkligen uppskattar yrkesskicklighet.
Hos oss på Kålltorps Glasmästeri kan du utvecklas och växa med ditt arbete. Sånt gillar vi. Du får utrymme att bli bättre på ditt hantverk, du kan avancera och axla nya roller.

Kort om Kålltorps Glasmästeri

Vårt företag har anor från 1930-talet och är idag del av Sveriges mest moderna byggkoncern. Vi utför alla typer av reparationer, från glasningar till kompletta fönsterrenoveringar och -restaureringar med traditionella material och tekniker. Vi är specialister på kulturbyggnader, kyrkor, bostadsrättsföreningar och k-märkta fastigheter.

Anmäl ditt intresse!

Ansök tjänsten med cv och personligt brev till info@kalltorpsglas.se. Eller hör av dig på mail, telefon eller i formuläret här nedanför.